Opäť sa tu objavujem s novým receptom, tak dúfam, že sa Vám zapáči a taktiež ho otestujete!
Pôvodne som myslela, že ho pridám vo forme foto receptu, a však dnes ma čakalo veľké "jarné" upratovanie, a tak si budete musieť vystačiť s obyčajným receptom.
Postup je však tak jednoduchý, že ho hravo zvládne každý aj bez fotografického postupu.
--------------♥---------------♥---------------♥---------------♥---------------♥---------------♥---------------♥--------------
INGREDIENCIE:
(tekvicová omáčka)
• olivový olej •
• 1 cibuľa •
• 1/4 väčšieho hokaida •
• sójová omáčka •
• petržlenová vňať •
• sójová omáčka •
• soľ •
• čierne korenie •
• 100g penne cestoviny •
POSTUP:
Cibuľku na drobno pokrájame a do zlatista osmažíme na olivovom oleji. Potom pridáme na kocky pokrájané hokaido a ďalej smažíme. Potom to podlejem trochou vody (a som pridala 250ml), osolíme, okoreníme a necháme dusiť pod pokrievkou.
Keď nám tekvica zmäkne ochutíme ju sójovou omáčkou, posekanou petržlenovou vňaťou a rozmixujeme.
Pre zjemnene som pridala pár kvapiek odtučneného mlieka.
Do osolenej vody pridáme pár kvapiek olivového oleja a uvaríme cestoviny.
Hotové cestoviny prelejeme omáčkou a môžeme podávať...
----------♥----------♥----------♥----------♥----------♥----------♥----------♥----------♥----------♥----------
Môj typ je omáčku nerozmixovať úplne na hladko, ale ponechať nejaké menšie časti hokaida.
A taktiež odporúčam na vrch nasypať na drobno posekanú petržlenovú vňať!
Cestoviny chutia naozaj vynikajúco!
Dúfam, že som Vás týmto receptom inšpirovala...
-------------------------------------------------------♥--♥--♥----------------------------------------------------------
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára