nedeľa 27. apríla 2014

What I eat, I ate and I will eat!

Dobré ráno. ;)
Nedeľa je ideálny deň na to, aby som pozbierala všetky fotky, ktoré sa mi za celý týždeň nahromadili v mobile a pustia sa do ich upravovania, aby som sa o mne mohla s Vami podeliť.
Za ten týždeň, dva toho nahromadilo dosť veľa, a tak bez zbytočne dlhých a veľmi nudných príhovor sa dáme rovno na fotky. ;)


Asi bude najrozumnejšie začať raňajkami, ktorých je ku podivu dosť málo, až dve!
Tieto sú z dnešného rána. Nieje nič lepšie ako začať nový deň "veľkou" porciu ovsenej kaši. 


Táto jablkovo-škoricová kaša s medom je pekne krásne naservírovaná v plechovej mištičke ako pre basistov no u babky sa žiadna iná bohužiaľ nenašla.


Ďalej by sme mohli prejsť na desiatu, ktorá sa na blogu veľmi často nevyskytuje, keďže to je buď jablko ale nejaký ten pomaranč, ale keď máte vysoko sacharidový deň a musíte sa zmestiť do 350g sacharidov na deň, musíte porušiť všetky zásady a jesť ako prasiatko- až do prasknutia. ;)


Toto nie je desiata skôr olovrant a nie je pre mňa, ale pre mojich starých rodičov, Túto zdravú jablkovú štrúdľu som piekla minulý štvrtok a chúďa ani nasledujúceho dňa sa nedožila, keďže každému veľmi chutila. :)


No a na rad sa konečne dostáva obedové menu, ktorého je pre tento krát viac než dosť. :)
Tento týždeň som prvý krát ochutnala špaldové cestoviny a totálne som si ich zamilovala a v spojení s brokolicou a paradajkami tvoria úžasné potešenie pre chuťové poháriky.


Ako spomínala špaldové cestoviny som si zamilovala natoľko, že mi to nedalo a musela som si ich urobiť aj na druhý deň a spojenie čerstvé šampiňóny a brokolica tiež nie je na zahodenie. :)


No a keď už bol ten zelený štvrtok, trebalo si na obed dať niečo zelené a čo je lepšie ako zelená cuketa a ešte zelenší špenát spolu s nie veľmi zeleným bulgurom? 


Ďalšie s obedového menu sú vynikajúce špagety so špenátom na strúhaným tofu syrom a palsamico omáčkou. :)


No a posledný z obedového menu je tento vynikajúci nedeľný obed s veľkou porciou zeleniny, ryži a kuracieho mäska. :)


No a na úplný záver malá ukážka s mojej večere v podobe zeleninového šalátu a vynikajúceho plesnivého syru RIVAL. <3










1 komentár: