streda 4. júna 2014

Gym and other changes in my life ♥

Po krásnom slnečnom dni Vám prajem príjemný večer. :)
Ako divne znie večer na mojom blogu, no nie? :D

Dnes sa budeme KONEČNE po dlhom dlhom čase venovať niečomu inému ako sú raňajky a jedlo. 
Aj keď... bez jednej maličkej post workoutovej večer sa to predsa len nezaobíde! :D

No ale poďme k veci. V posledných dňoch v mojom živote, lepšie povedané v mojom zdravom živte nastalo pár zmien.. 
A to...

  • V pondelok som si vybavila mesačnú permanentku do fitness centra. YES. :)

  • Začala som ho poctivo každý deň navštevovať a viete čo? Nesmierne ma to baví. Je to oveľa lepšie ako cvičiť doma, čo sa mi v posledných týždňoch absolútne nechcelo a hlavne keď tak pekne svietilo slniečko. Ale teraz? Bez akýchkoľvek kecov dvihne po náročnom dni v škole svoj ctený zadok zo stoličky a s úsmevom na tvári si to namierim do fitka, kde si tu hodinku aj niečo denne vždy perfektne užijem. Nepotrebujem tam byť tri štyri hodiny ako tam trávia niektorý svalnáči, ktorý tam vždy potia krv. 

  • Ďalšou podstatnou zmenou bolo to, že som sa opäť našla v zdravom životnom štýle aj čo sa jedla týka. Neberte to tak, že som za posledné dni strávila za tanierom s veľkým rezňom alebo od rána do večera sedela v McDonalde to nie, bože chráň. Jedla som vždy rovnako zdravo no problém nastal medzi 14 až 17 hodinou, kedy moje telo nemyslelo na nič iné ako bolo sladké, a aj keď mi rozum striktne hovoril nejedz. Ruky akosi neposlúchli a ďalej tlačili do úst všetko možné od čokolády až po sušienky BeBe. Proste bolo to niečo ako droga. Ochutnala som niečo viac sladké ako je 9% horká čokoláda a ani za nič som nevedela prestať. Absolútne ma netrápilo, že mi bolo zle a viacrát som aj zvracala. Jediné čo ma zaujímalo bola tá chuť, kotrá mi nesmierne chutila. Predsa len som kedysi bola 70 kilové dievča, ktoré nad čokoládou neohrnulo nos ani za nič na svete. A však najväčší podieľ na tomto období mal hlavne stres, ktorý sa hovorí je "dobrý sluha ale zlý pán" a v mojom prípade nebol sluha ale práve naopak bol pánom.

  • Teraz je už však našťastie všetko v poriadku a aj keď sa za posledné týždne hanbím a beriem ich ako osobnú prehru, opäť som to ja, a čo je najlepšie našla som to čo mi chýbalo. Cvičenie ma naozaj baví a vždy ma aj bavilo, ale chodiť cvičiť medzi ľudí, kde môžete sledovať ostatných a niečo sa aj priučiť alebo ich brať len ako motiváciu je úplne iné ako cvičiť doma medzi štyrmi stenami kde vás to baví prvých 10 minút a potom sa modlíte, aby už bol koniec.


A teraz nejaká tá ukážka čo sa týka cvičenia na tento týždeň.
Neviem či je to čo robím správne alebo nie, a taktiež neviem či je správne cvičiť každý deň, ale momentálne ma to naozaj baví a už si neviem predstaviť, aby som jedno popoludnie namiesto cvičenia odsedela doma pri telke.


Pondelok
2.júna
Cardio
15min rotoped=level 1-3
Nohy + Zadok
45min
Cardio
10min bežiaci pás
Utorok
3.júna
Cardio
15min rotoped=level 1-3
Brucho+ Boky+ Pás
45min
Cardio
10min bežiaci pás
Streda
4.júna
Cardio
15min rotoped=level 2-4
10min chodiaci pás
Ruky + Ramená
45min
Cardio
10min bežiaci pás
(HIIT 1min beh+1min chôdza)
Štvrtok
5.júna
Cardio
15min rotoped=level 3-5
Hrudník+Brucho+ Chrbát
45 min
Cardio
10min bežiaci pás
Piatok
6.júna
Cardio
15min rotoped=level 4-6
Cardio
10min chodiaci pás
Cardio
20min bežiaci pás
(HIIT 2min beh+ 1min chôdza)

A ako som už spomínala ešte nejaké to post workoutové potešenie...
Výborná večera strávená s ešte lepšími časopismi, ktoré si naozaj neviem vynachváliť, a ktoré prichádzajú každý mesiac stále s lepšími a lepšími článkami.

Zeleninový šalát s mozzarellou a BonaVita jemný grahoamový plátok s bielym cottage chees a bazalkou. <3

No a čo by to bolo za článok, o cvičení bez motivačného obrázku?


A na úplný závar budem veľmi rada, ak sa so mnou podelíte o vaše skúsenosti so cvičením! :)




2 komentáre:

  1. To jsem ráda, že se zde objevil další článek a ještě raději čtu o tom, jak jsi teď spokojená a že se Ti daří! :) Fitko mě hodně láká, snad mi vyjde a dostanu permanentku k narozeninám, protože domácí cvičení mě sice baví, ale už to není takové nadšení jako dřív a cítím, že bych se potřebovala někam posunout :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti fitko odporúčam je to tam úplne úžasne a presne ako hovoríš po polroku cvičenia doma radosť vystriedala nuda a už to proste nebolo ono. A zmena je vždy fajn. :)

      Odstrániť